Een helm voor een scooter is niet langer alleen een middel om je hoofd te beschermen tijdens het rijden; het is een kans om je persoonlijkheid en stijl te laten zien aan alle andere weggebruikers. Met de mogelijkheid om een custom skin naar keuze aan te schaffen via Tof Helmets, kun je je jethelm omtoveren tot een uniek en opvallend accessoire.

We vertellen je graag meer over custom scooterhelmen en laten we zien hoe je met een beetje creativiteit je helm kunt transformeren tot een ware blikvanger. Van het benadrukken van je persoonlijkheid tot natuurlijk het tóch naleven van de helmplicht, hier ontdek je alles wat je moet weten om jouw helm naar een hoger niveau te tillen.

De helmplicht in Nederland

Voordat we ons verdiepen in het customizen van je helm, is het belangrijk om te benadrukken dat het dragen van een helm in Nederland verplicht is voor bestuurders en passagiers van alle brommers. Sinds januari 2023 geldt deze nieuwe helmplicht ook voor snorscooters. Het maakt dus niet meer uit of je een blauw of geel kenteken hebt (25 km/u of 45 km/u). Het geldt bovendien voor zowel elektrische scooters als scooters die op fossiele brandstoffen rijden.

Deze wetgeving is ingevoerd om de veiligheid van bestuurders en passagiers te waarborgen en ernstige hoofdletsels bij ongevallen te verminderen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat ernstig hoofdletsel zeer vaak voorkwam bij ongelukken met scorscooters. Het is belangrijk om te investeren in een kwalitatieve helm die voldoet aan de veiligheidsnormen en je hoofd goed beschermt. Maar wie zegt dat veiligheid niet hand in hand kan gaan met stijl?

Jouw helm, jouw stijl met TOF Skins!

Het is geen geheim dat veel mensen traditionele brommerhelmen als saai of lelijk beschouwen. Ze worden bovendien gezien als irritant, waardoor 25 km/u scooters toch lang erg populair bleven. Gelukkig biedt customization een uitkomst nu het ook hier verplicht is.

Door het personaliseren van je helm transformeer je hem in een kunstwerk dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Het kiezen van een unieke skin die past bij jouw smaak en voorkeuren is een geweldige manier om je helm te onderscheiden van de massa. Tof Helmets begrijpt de behoefte aan stijl en design. Het biedt daarom een breed scala aan skins en designs waaruit je kunt kiezen. Of je nu houdt van animal prints, effen kleuren, legerprint of een terugkerend patroon, er is altijd een optie die jouw stijl perfect belichaamt.

De TOF Helm: een veilige helm die bij je past

Het personaliseren van je brommerhelm is niet alleen een manier om er goed uit te zien. Tof Helmets biedt niet namelijk alleen diverse skins, maar ook verschillende helmmodellen en maten, zodat je een helm kunt vinden die comfortabel zit en goed aansluit op de vorm van je hoofd. Een goed passende helm is essentieel voor je veiligheid en draagt bij aan een comfortabele rijervaring.

Bovendien voldoet de zogeheten ‘base helmet’, waarop alle skins perfect passen, perfect aan alle veiligheidseisen. Het betreft een jethelm met het ECE 22.05 keurmerk, een uitwasbare binnenvoering, UV-bescherming en een handig inklapbaar zonnevizier. De helm zonder skin heeft een competitieve prijs van €99,95. Er zijn bovendien regelmatig kortingscodes beschikbaar!

Wees creatief!

TOF Helmets biedt verschillende soorten prints, waardoor er altijd wel eentje te vinden is die bij jou past. Denk hierbij aan:

  1. Animal Prints: Maak een gedurfd statement met een helm in een opvallende dierenprint. Kies bijvoorbeeld voor een slangen-, tijger- of zebraprint. Deze prints geven je helm een wilde en onderscheidende uitstraling.
  2. Effen Kleuren: Als je de voorkeur geeft aan een meer minimalistische look, kun je kiezen voor een effen kleur voor je helm. Ga voor een felle kleur zoals rood, blauw of geel om echt op te vallen, of kies juist voor een ingetogen kleur zoals zwart of wit voor een tijdloze uitstraling.
  3. Legerprint: Voor de avontuurlijke rijder is een helm met legerprint een goede keuze. Legerprints, zoals camouflagepatronen, geven je helm een stoere en robuuste uitstraling die perfect past bij de vrijheid van het rijden op een brommer.
  4. Terugkerende Patronen: Een andere optie is om te kiezen voor een helm met een terugkerend patroon. Denk aan strepen, ruiten of dots. Deze patronen voegen een speels element toe aan je helm en maken hem interessant om naar te kijken.

Kun je niet kiezen? De skins zijn gemakkelijk afneembaar, waardoor je er natuurlijk ook meerdere kunt kopen om nu en dan eens af te wisselen. Met een prijs van €19,95 per skin hoef je hierbij ook niet een enorme portemonnee te hebben.

Kies voor TOF!

Het customizen van je jethelm biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl uit te drukken en je helm uniek te maken. Met de mogelijkheid om een skin naar keuze te kopen via Tof Helmets, kun je je helm transformeren in een stijlvol en opvallend accessoire.

Personaliseer je helm met creatieve ideeën zoals animal prints, effen kleuren, legerprint of terugkerende patronen. Door je helm te customizen, maak je niet alleen een statement, maar draag je ook bij aan een veilige en stijlvolle rijervaring.