Over Ons

Welkom op ScooterElektrisch.nl, dé website waar je alles vindt over elektrische scooters. Zie het als jouw guideline voor het vinden van de beste e-scooter die perfect bij je past.

Experts in e-scooters!

Unu scooter blauw

Waarom Scooter Elektrisch?

Waarom we dit informatieve e-scooter platform zijn gestart? Toen we zelf een elektrische scooter wilden kopen, kwamen we er al snel achter dat er nog geen overkoepelende website is waar we alle informatie vonden die we nodig hadden voor het vinden van het juiste model. Na uren puzzelstukjes verzamelen om zelf een e-scooter te kopen, dachten we, waarom niet die kennis bundelen en delen?!

Elektrische scooters worden immers steeds populairder. Het is een goede keuze voor het milieu, alsook voor de portemonnee. Scheelt jou flink wat brandstofkosten, zeker als die prijzen maar blijven doorstijgen. Wie zijn scooter op brandstof vervangt door een e-scooter, draagt bij aan een groenere wereld, zonder in te leveren op kwaliteit.

Snel de beste e-scooter vinden!

Doe je voordeel met onze koopgids of “gas” recht op je doel af met onze selectie e-scooters van 25 km/u en 45 km/u. En vergeet natuurlijk ook de accessoires niet, zoals een helm en een gedegen scooterslot. We updaten de website regelmatig met nieuwtjes omtrent wetgeving, ontwikkelingen, tips en niet te vergeten, de nieuwste e-scooter modellen!

bruine scooterhelm man

E-scooter kopen bij betreffende dealer

Zelf verkopen we geen elektrische scooters. Wat we wel doen is jou adviseren en je eventueel doorsturen de webshop met de beste deal, zodat jij je nieuwe eyecatcher direct in de wacht kunt slepen.

Het grote voordeel van ons overzicht e-scooters? Jij hoeft niet alle websites af te struinen, je kunt eenvoudig e-scooters vergelijken. We doen ons best om de prijzen en beschikbare modellen actueel te houden en vullen steeds weer aan met nieuw aanbod.

E-scooters verkopen: samenwerking

Ben je zelf een e-scooter dealer en wil je je aanbod graag delen via ScooterElektrisch.nl? Wij staan altijd open voor interessante samenwerkingen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via [email protected].

scooter elektrisch logo

Informatieverstrekking, vragen, opmerkingen, onjuistheden

Het platform ScooterElektrisch.nl heeft als doel relevante informatieverstrekking. Er worden op deze website geen producten of diensten verkocht. Wel geven we advies over (zakelijke) producten en diensten gerelateerd aan e-scooters. Ons platform bevat (affiliate)links van diverse dealers en aanbieders, om je op die manier door te sturen naar de website of webshop van een andere partij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor producten of diensten die afgenomen worden bij welke partij dan ook.

We doen ons best om ScooterElektrisch.nl actueel te houden en volledige en juiste informatie te verstrekken. Mogelijk kan informatie gewijzigd zijn, bijvoorbeeld omtrent wetgeving of doordat een dealer wijzigingen doorvoert, waardoor onze informatie niet geheel up-to-date is. Aan ScooterElektrisch.nl, waaronder het getoonde aanbod en informatievoorziening, kunnen geen rechten worden ontleend. Heb je vragen of opmerkingen over (de inhoud van) ScooterElektrisch.nl, of onjuistheden gedetecteerd? Dan kun je contact opnemen via [email protected].

Contact

ScooterElektrisch.nl is onderdeel van The Content Case, een online marketingbureau met focus op het genereren van organisch bereik, onder andere middels content, SEO & affiliate marketing.
Bedrijfsnaam: The Content Case
KvK-nummer: 75958171
Website: www.thecontentcase.nl