Senzo Elektrische Scooters

Het elektrische scooter merk Senzo behoort tot de meest betaalbare merken e-scooters. Lever je dan in op kwaliteit? Zeker niet! De e-scooters zijn compleet uitgerust met de nieuwste snufjes en technieken. Bovendien zien ze er ook nog eens goed uit. Het merk biedt verschillende modellen e-scooters, zodat je er altijd een vindt die perfect aansluit bij je wensen!

Senzo: E-scooters van Nederlandse bodem!

Met een Senzo elektrische scooter kies je voor een merk uit eigen land. Het merk heeft al jaren ervaring op het gebied van scooterproductie en heeft zich sinds een aantal jaren ook gespecialiseerd in elektrische modellen. Dankzij hoogwaardig materiaalgebruik en een variëteit aan e-scooters met uiteenlopende looks, kan dit merk voldoen aan de vraag van iedere liefhebber. Een retro chic model, een compact en klein e-scootertje, dit alles aan een uitstekende prijs-kwaliteit.

Senzo Balance

Een van de populairste modellen van het merk is de Senzo Balance. Deze is verkrijgbaar in een 25 km en 45 km variant en biedt een accu met een standaard actieradius van 50 (e-scooter) of 60 kilometer (e-brommer). Eventueel kun je een grotere accu bestellen, waarmee je de actieradius vergroot naar 70 kilometer. De Balance Senzo is voorzien van keyless driving, alarmsysteem en een topkoffer voor het opbergen van je helm of andere spullen. Verder vereist hij weinig onderhoud dankzij de koolborstelloze elektromotor van 500 watt. Zowel de voor- als achterlampen zijn ledverlichting.

Voordelen Senzo Balance

Deze e-scooter biedt alles wat je van een gedegen model kunt wensen en je sleept hem ook nog eens in de wacht voor een mega (!) aantrekkelijk prijs.

 • Actieradius tot 70 kilometer
 • Gewicht 60 kilo – Oplaadtijd 7 uur
 • 10 inch wielen en dubbele achtervering
 • Voorzien van alarmsysteem en opbergkoffer
 • Verkrijgbaar in (mat)zwart, kameleon, matgroen

Senzo RivaLux e-scooter (retro!)

Als je op zoek bent naar een retro elektrische scooter aan een goede prijs dan is de kans groot dat je bij de Senzo RivaLux terecht komt. Dit model ademt de klassieke Italiaanse scooterstijl dankzij de grote koplamp, het luxe zadel en de ronde spiegels. Hij is voorzien van een krachtige Bosch motor waar je de nodige kilometers mee kunt maken. Tevens is ook dit model standaard voorzien van ledverlichting en anti-inbraaksysteem. De zitting is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je graag een luxe achterdrager met rugsteun én een windscherm? Kies dan voor de uitgebreide Senzo RivaLux Special!

Voordelen Senzo RivaLux Electric

De RivaLux Senzo is de absolute retro topper van het moment, waarmee je voor een aantrekkelijke aankoopprijs op een stijlvolle manier door de straten rijdt.

 • Standaard actieradius tot 60 kilometer
 • Actieradius tot 120 met een tweede accu
 • Gewicht 87 kilo – Oplaadtijd 5 tot 8 uur
 • 10 inch wielen en dubbele achtervering
 • Voorzien van alarmsysteem en keyless driving
 • Verkrijgbaar in (mat)zwart, matbrons, champagne, matgroen, grijs

Senzo RivaLux Special

Ga voor de Senzo Special RivaLux edition als je een windscherm en rugzitting wenst. Ook deze betaalbare upgrade ziet er fantastisch uit en is een goed alternatief voor Vespa XL.

 • Standaard actieradius tot 60 kilometer
 • Actieradius tot 120 met een tweede accu
 • Gewicht 87 kilo – Oplaadtijd 5 tot 8 uur
 • 10 inch wielen en dubbele achtervering
 • Voorzien van alarmsysteem, keyless driving, windscherm, rugsteun
 • Verkrijgbaar in (mat)zwart, matgroen, matbrons, grijs en champagne

Senzo Gener

De meest compacte en lichte e-scooter van Senzo is de Gener. Het is een echte stadsscooter waarmee je je eenvoudig verplaatst. Doordat hij zo licht is, is hij ook erg geschikt voor iedereen die minder kracht heeft om de e-scooter overeind te houden. Hij is voorzien van koffer, dus je geniet ondanks het compacte formaat wel van voldoende opbergruimte, ideaal! Je kiest tussen Senzo Gener 25 km en 45 km. Wil je daar tussenin zitten, dan kun je de 25 km e-scooter laten upgraden naar 38 km. De betrouwbare motor is 500 watt en zal nauwelijks slijten. Met deze e-scooter kies je voor een duurzame manier van verplaatsen voor de meest interessante prijs.

Voordelen Senzo Gener

De Senzo Gener is met recht een stadsscooter te noemen. Compact en eenvoudig te besturen, zodat je je razendsnel door woon-werkverkeer manoeuvreert.

 • Actieradius tot 60 kilometer
 • Gewicht 50 kilo – Oplaadtijd 7 uur
 • 10 inch wielen en dubbele achtervering
 • Voorzien van alarmsysteem en opbergkoffer
 • Verkrijgbaar in zilver en matzwart

Waar worden Senzo scooters gemaakt?

Senzo scooters worden geproduceerd in China. Het bedrijf Senzo Motors heeft een samenwerking met een fabrikant in China die gespecialiseerd is in de productie van scooters en motorfietsen. De productiefaciliteiten van deze fabrikant zijn uitgerust met moderne technologieën en kwaliteitscontrolemechanismen om ervoor te zorgen dat de Senzo scooters voldoen aan de hoogste normen voor prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.

 

Wat kost een Senzo scooter?

De prijs van een Senzo scooter varieert afhankelijk van het model en de specificaties. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €1000 en €2000, afhankelijk van het type motor, de grootte van de wielen en de extra opties. Denk aan opties zoals een elektrische start, windscherm of een LCD-dashboard.

Online Senzo e-scooter kopen

Kies voor het merk Senzo als je graag een goedkope elektrische scooter wilt kopen waarbij je veel kleurkeuze hebt en van extra functies geniet als keyless driving en een ingebouwd alarmsysteem. Wil je een goedkope retro e-scooter dan is de Senzo RivaLux absoluut aan te raden, voor een lichte e-scooter kies je voor de Senzo Gener en met de Senzo Balance ga je voor comfort en extra opbergruimte. Welke Senzo scooter is jouw favoriet?