Piaggio Elektrische Scooters

Het scooter merk Piaggio staat bekend om hun stoere scooters met strak uiterlijk. Dat maakt het een populaire scooter onder jongeren, maar ook andere doelgroepen kunnen uiteraard van de voordelen en de moderne looks van dit merk genieten. De e-scooters staan bekend om hun fijne zitting en enorme laadvermogen. Maak kennis met de volgende generatie Piaggio scooters: de 100% electric scooter Piaggio 1 en varianten!

Piaggo 1: e-scooter met veel opbergruimte!

Wat de Piaggio 1 elektrische scooters uniek maakt is de royale opbergruimte onder het zadel. Daar kun je zelfs je jethelm in opbergen! Dit is de enige e-scooter in zijn categorie met een dergelijke opbergruimte. De accu is hier namelijk in de bak onder het zadel geplaatst, waardoor je die flinke ruimte in de koffer overhoudt.

Uitvoeringen Piaggio One e-scooters

Je kunt de Piaggio One scooter ook wel zien als de elektrische opvolger van de populaire brandstofvariant Piaggio Zip. De e-scooter Piaggio 1 komt in drie motorvarianten. Zo kies je met de Piaggio 1+ voor een grotere actieradius. De Piaggio 1 Active is perfect als je een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur wilt bereiken. Deze twee varianten hebben een accu van 15 kg en capaciteit van 2,3 kWh. Het uiterlijk van de Piaggio One Active en Plus zijn overigens hetzelfde als de Piaggio One, maar het verschil zit hem dus in de capaciteit, accu en snelheid.

Welke je ook kiest, de premium e-scooters van Piaggio hebben een stijlvolle vormgeving, verfijnde chassis, groot laadvermogen, ledverlichting en geweldige wegligging. Ze hebben een keyless mechanisme en onderhoudsvrije accu’s die licht van gewicht zijn (10 tot 15 kilo). Met Piaggo One (Plus en Active) kies je voor hoogwaardige en lichtgewicht e-scooters waarbij kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid tot in de puntjes op elkaar afgestemd zijn.

De Piaggio e-scooter 1 is verkrijgbaar in 25 kilometer (e-scooter) en 45 kilometer (e-brommer).

Piaggio 1

Dit is de standaarduitvoering van de Piaggio 1 e-scooter. Hij is verkrijgbaar in de 25 km/u en 45 km/u variant en heeft een super aantrekkelijke prijs-kwaliteit!=

  • Actieradius tot 45 km (SPORT-modus)
  • Actieradius tot 55 km (ECO-modus)
  • Accu 10 kg en capaciteit van 1,4 kWh
  • Gewicht 85 kilo – Wielen 10 inch – Laadtijd 4-6 uur
  • Te upgraden naar Piaggio One Active & Plus
  • Verkrijgbaar in (mat)wit, (mat)grijs, (mat)zwart, geel, blauw

Piaggio 1 SPORT- & ECO-modus

Stel de Piaggio 1 modellen in op de SPORT-modus om van een spannende rijervaring te genieten. Wil je liever zuinig rijden en een hogere actieradius behalen? Kies dan voor de Piaggio ECO-modus. Hierbij is de topsnelheid iets lager en heb je een meer geleidelijke acceleratie. Via het 5,5 inch digitale kleurenscherm zie je onder meer de modus, snelheid, tijd en te rijden afstand staan. Dit slimme dashboard past zich bovendien aan op het omgevingslicht, zodat je altijd goed zicht op het scherm hebt.

Piaggio accu upgrade

De Piaggio One elektrische scooters zijn voorzien van de KERS-functie (Kinetic Energy Recovery System). Wat wil dat zeggen? Dat de accu oplaadt tijdens het remmen. Dat zorgt voor een betere actieradius. Wil je meer kilometers maken? Je kunt geen tweede accu installeren, maar kunt bij de 45 km Piaggio One wel optioneel kiezen voor een grotere accu om de actieradius te verhogen naar 100 kilometer (Piaggio One Plus). De geavanceerde lithium-ion-accu’s gaan lang mee en laden in circa vier tot zes uur op.

Is Piaggio van Vespa?

Dit is een veelgestelde vraag, maar het antwoord is: nee, het is juist andersom. Vespa is een handelsmerk in scooters dat eigendom is van het Italiaanse Piaggo. 

Piaggio is een Italiaanse fabrikant van scooters en motorfietsen die Vespa-scooters produceert. Hoewel Vespa dus niet hetzelfde is als Piaggio, is Vespa wel onderdeel van het Piaggio-concern en worden Vespa-scooters geproduceerd en gedistribueerd door Piaggio.

Wat kost een elektrische Piaggio?

De elektrische scooter van Piaggio, de Piaggio 1, koop je momenteel voor ongeveer €2.750. Dit kan nog wat oplopen door extra opties of een luxere uitvoering. De Vespa Elettrica, ook gemaakt door Piaggio dus, kost ruim €6.000.

Online Piaggio e-scooter kopen

Zoek je een goedkope Piaggio e-scooter van uitstekende kwaliteit? Een elektrische scooter met een pittig karakter, waarmee je veilig, snel én comfortabel op je bestemming komt? Ga voor de Piaggio 1 in je favoriete kleur! Vergelijk Piaggo One e-scooters via ScooterElektrisch.nl en scoor je nieuwe en innovatieve hoogstandje op twee wielen!