Nipponia Elektrische Scooters

Nipponia is een gevestigd merk als het aankomt op elektrische scooters. Wat je mag verwachten is uitstekende kwaliteit! Zo zijn ze voorzien van een krachtige Bosch motor en super stevige remschijven. Daarnaast blinken ze uit in hun lange accuduur. Een A-merk elektrische scooters dat niet alleen inspeelt op kwaliteit, maar ook op design. Met verschillende modellen is de kans groot dat er een tussen zit die bij je past!

Nipponia e-scooter modellen

Graag lichten we de verschillende Nipponia e-scooters aan je toe, met de highlights per model. Leuk om te weten is dat dit innovatieve merk regelmatig nieuwe modellen op de markt brengt. Al zit je met de modellen van dit moment ook zeker goed!

Al deze Nipponia elektrische scooters zijn 2-zitters en verkrijgbaar in 25 km/u en 45 km/u!
M.u.v. Dragon-E e-brommer (alleen verkrijgbaar in 45 km/u)

Nipponia e-rex Zwart

Nipponia e-Rex e-scooter

De Nipponia e-Rex elektrische scooter is de prijsvechter uit de collectie. Maar dat wil zeker niet zeggen dat je inlevert op kwaliteit. Deze parel heeft een sterke lithium 20Ah accu van 60 volt, waar jij de nodige kilometers mee kan maken. En in de ruime opbergruimte onder het zadel kun je al je spullen kwijt.

 • Actieradius tot 60 km (1 accu)
 • Of zelfs actieradius tot 180 km (3 accu’s)
 • Uit te breiden naar 2 of 3 accu’s
 • 12 inch wielen met sportvelgen en achterwiel motor
 • Verkrijgbaar in mat/glans zwart, wit, donkerblauw (optie carbon)
Nipponia eLegance zwart

Nipponia eLegance e-scooter

De Nipponia eLegance elektrische scooter wordt ook wel gezien als de concurrent van Vespa Elettrica, maar dan aan een veel aantrekkelijkere prijs. Deze betaalbare retro Nipponia e-scooter kenmerkt zich door het klassieke retro design en heeft ook qua functionaliteiten alles wat je van een goede e-scooter mag verwachten. Van een dubbele standaard tot tassenhaak, USB, enorm veel opbergruimte, en er kunnen zelfs 3 accu’s in!

 • Actieradius tot 80 km (1 accu)
 • Of zelfs actieradius tot 240 km (3 accu’s)
 • Uit te breiden naar 2 of 3 accu’s
 • Stabiele 12 inch wielen
 • Verkrijgbaar in mat/glans zwart, donkerblauw, lichtblauw, rood, creme

Nipponia e-Viball e-scooter

De Nipponia e-Viball elektrische scooter wordt vooral gepromoot als bezorgscooter dankzij het stevige frame en de grote ruimte achterop de tweezitter. Daarnaast is hij perfect als je simpelweg lekker ruim wilt zitten. Hij biedt keyless-go, een alarm met afstandsbediening, cruise control, usb, bluetooth en uitstekende vering. Een ideale keuze als je vaak lang erop moet zitten en maximaal comfort wil ervaren!

 • Actieradius tot 80 km (1 accu)
 • Of zelfs actieradius tot 160 km (2 accu’s)
 • Stabiele 14 inch wielen en cruise control
 • Verkrijgbaar in zwart, wit, grijs en lichtgroen

Nipponia F3 en F7 e-scooters

Dan zijn er ook nog de Nipponia F3 e-scooter en de Nipponia F7 e-scooter, alle twee high-end modellen. De actieradius is dan ook gigantisch, tot 158 km met de F3 en 200 met de F7, dit met slechts één accu. Ook deze modellen zijn hierdoor populair als bezorgscooter. Upgrade qua stoere looks? Kies dan voor de Nipponia F3 Sport. Verkrijgbaar in tal van kleuren, waaronder wit, zwart, blauw, rood en grijs.

Nipponia scooter: weinig onderhoud, lange levensduur

Door de krachtige motors kenmerken de Nipponia elektrische scooters zich door het weinige onderhoud en de giga levensduur. Daar heb je jaren plezier van. Bovendien lopen de prijzen van de modellen erg uiteen, zodat de kans groot is dat je er een vindt die binnen jouw budget voor een e-scooter past.

Accumeter & Nipponia e-scooter opladen

Iedere elektrische scooter van Nipponia is voorzien van een accumeter, waarmee je een indicatie krijgt van de resterende batterij. Bijna leeg? Je laadt razendsnel op! In slechts circa 2 uur tijd is de batterij van de meeste modellen tot 80% vol. De overige 20% duurt net iets langer, zo’n 1,5 uur, maar met 80% kun je toch weer even vooruit.

Bovendien ligt de actieradius van Nipponia sowieso erg hoog, en zijn de modellen uit te breiden met 2, of soms zelfs 3 accu’s! Verder kun je bij sommige modellen 2 accu’s tegelijkertijd opladen of opladen terwijl de accu nog in de scooter zit. Dat zijn wel echt grote pluspunten aan deze kwalitatieve scooters!

Krachtpatser? Nipponia scooter trekt snel op!

Wat ook nog wel het benadrukken waard is, is dat de Nipponia e-scooters razendsnel optrekken door de krachtige motor. Handig als je veel stoplichten tegenkomt. Je bent zo van plek af. Let’s go!

Extra opties bij Nipponia scooter

Standaard zijn Nipponia elektrische scooters niet voorzien van veel extra opties, zoals dat bij sommige merken wel is. Maar natuurlijk is dat wel optioneel! Zo betaal je dus alleen voor wat je echt nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een alarmsysteem, windscherm en extra kettingslot. Overigens zit er wel standaard een USB-aansluiting op. Daarmee kun je je smartphone opladen en navigatie instellen.

Nipponia e-scooter kopen

Wil je een Nipponia elektrische scooter kopen en ben je op zoek naar de laagste prijs en een ruime keuze in merken en kleuren? Dan zit je goed op ScooterElektrisch.nl. Wij vergelijken namelijk prijzen van verschillende webshops en sturen je graag door naar een Nipponia aanbieding. Kies hierboven je favoriete model of vergelijk alle modellen!