Hoe heerlijk zou het zijn als je je muisstil kunt verplaatsen, wanneer je kan tanken bij elk huishoudelijk stopcontact en wanneer je nooit meer parkeergeld hoeft te betalen als je de stad in gaat? Zie jij dit wel zitten? Dan presenteren we graag de nieuwste elektrische scooter van IVA, de IVA NCE.

NCE: Goed voor het milieu én je portemonnee.

De elektrische snorfiets en de elektrische bromfiets worden steeds populairder in Nederland. Waar eerst veel mensen sceptisch waren over elektrisch rijden, zien veel mensen nu de voordelen ervan in. Schrik jij ook elke keer weer van die torenhoge brandstofprijzen tijdens het tanken? Dit is verleden tijd met de nieuwe IVA NCE elektrische scooter. Het maakt niet uit waar je bent. De accu van deze scooter is uitneembaar. Overal waar een huishoudelijk stopcontact in de buurt is, kan je deze scooter opladen. Na 4 uur is je accu weer volledig opgeladen en kan je je weg weer vervolgen. 1000 kilometer rijden kost je ongeveer €10 aan stroom. Hier begint je portemonnee bijna van te glimlachen. Je draagt bij aan een schonere planeet wanneer je kiest voor een van de IVA elektrische scooters.

Nóg meer voordelen?

Jazeker! Met deze scooter kan jij je gemakkelijk van A naar B verplaatsen. Je hoeft nooit rekening te houden met het vinden van een parkeerplaats én je staat nooit in de file. Je hebt geen last van startproblemen en de IVA NCE heeft een krachtige motor van 3900 watt. Hierdoor is hij altijd klaar voor gebruik en is geen enkel heuveltje een probleem. Heb je haast en wil je snel op plaats van bestemming zijn? Gebruik de wendbaarheid van deze scooter, rij langs de rijen auto’s, maak gebruik van de fietspaden (waar dit mag) en je komt nooit meer te laat.

Je hebt veel grip op de weg door de 14 inch wielen en met de zeer accurate en snelle remschijven sta jij altijd op tijd stil wanneer nodig. Ook heeft de nieuwe IVA NCE weinig onderhoud nodig. Er zit namelijk een LG Li-Ion accu in van 72V 34Ah. Deze accu gaat een heel aantal jaren mee. Het is zelfs mogelijk om bij deze scooter een tweede accu te plaatsen. Op deze manier kan je de actieradius verdubbelen. Het enige wat je af en toe na moet laten kijken zijn de verlichting, de remmen en de banden. Verder heb je totaal geen omkijken naar deze scooter.

Het oog wil ook wat.

Wanneer jij kiest voor de nieuwe IVA NCE elektrische scooter, weet je zeker dat jij helemaal de blits maakt onderweg. De IVA NCE heeft een strak design en is verkrijgbaar als snorscooter (25 km per uur) of als bromscooter (45 km per uur) in zes mooie kleuren: matzwart, matgroen, zilver, zwart, groen en wit. Genoeg keuze dus om de kleur te vinden die bij jou past. De scooter wordt helemaal compleet geleverd met oplader, twee sleutels, onderhoudsboekje en een handleiding.

Naast de zes mooie kleuren, zitten er nog heel veel andere voordelen aan deze blitse elektrische scooter. Zo zit er een mooi 7 inch LCD display op. Het display heeft verschillende opties die je kunt personaliseren naar je eigen voorkeur. Daarnaast is er natuurlijk alle belangrijke informatie op te zien zoals je snelheid, accupercentage, temperatuur, tijd en de km/trip stand. Wat erg handig is, is dat er een grote ruimte onder jouw buddyseat zit. Hier kan jij voldoende spullen in opbergen voor onderweg. Zelfs je helm past er makkelijk in zodat je deze niet aan je stuur hoeft te hangen. De IVA NCE heeft een minimalistisch design waardoor je veel beenruimte hebt. Er is ook gedacht aan jouw veiligheid doordat de scooter is voorzien van een alarm die je ook via de app op jouw telefoon kunt bedienen. De scooter is voorzien van moderne ledverlichting waardoor jij onderweg altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Brom of snor?

Twijfel je nog of je gaat voor een elektrische bromfiets of een elektrische snorfiets? Inmiddels is de bromfiets de populairste variant. Dit komt doordat er sinds 1 januari dit jaar een landelijke helmplicht is gekomen voor de snorfiets. Voor de bromfiets was deze helmplicht er al. Met een volle accu haal je op de IVA NCE bromscooter 60 km op één volle accu. Wanneer je er een accu bij doet, haal je 120 km met deze scooter. Kies je voor de snorfiets, dan haal je 80 km op één accu en wel 160 km wanneer je er twee hebt. Al met al is de actieradius en de maximum toegestane snelheid het enige verschil tussen een elektrische snorfiets en een elektrische bromfiets.

Wil jij lief zijn voor je portemonnee én goed zijn voor het milieu? Maak dan snel een afspraak bij de dichtstbijzijnde dealer van IVA elektrische scooters en maak een proefrit op de IVA NCE zodat jij zelf alle voordelen kunt ervaren