Elektrische scooter op afbetaling

Een elektrische scooter is een prachtig bezit. Je bent vrij en kunt overal heen gaan, waar je maar wilt. Bovendien ben je duurzaam bezig. Een elektrische scooter rijdt schoon en zuinig. Omdat er geen brandstof in zit, stoot deze geen schadelijke stoffen uit. Toch kan een elektrische scooter een aardig prijskaartje bevatten. Gelukkig hoef je niet te sparen, want je kunt een scooter ook op afbetaling kopen. Er zijn verschillende mogelijk voor om een elektrische scooter kopen met uitgestelde betaling of betaling in termijnen mogelijk te maken. Denk aan Klarna, In3, Creditclick en Riverty. Wel is het zo dat (online) scooterwinkels vaak een kleine extra vergoeding vragen bij betalen in termijnen.

De voordelen van een elektrische scooter op afbetaling

Er zijn veel voordelen voor een scooter op afbetaling, namelijk:

 • Scooter afbetalen per maand: Je hoeft het bedrag niet in zijn geheel in één keer op tafel te leggen. Je kunt de elektrische scooter direct meekrijgen, terwijl je het bedrag per maand of in een aantal termijnen aflost. Je betaalt bijvoorbeeld als je salaris komt en het termijnbedrag is relatief laag.
 • De looptijd zelf kiezen: Je kunt soms zelf bepalen, hoeveel je maandelijks wilt aflossen. Op deze manier kun je een klein maandbedrag kiezen, als je budget niet al te hoog is. Betaal je meer? Dan ben je uiteraard sneller klaar met aflossen.
 • Je kunt altijd meer aflossen: Wil je toch sneller van je betaalverplichting af zijn? Dan kun je altijd tussentijds een betaling doen, zonder boete of onkosten. Je kunt de scooter dus vervroegd aflossen, zodat je weer geld voor andere dingen kunt gebruiken.
 • Een nieuwe scooter: Je kunt direct voor een nieuwe scooter kiezen. Op deze manier weet je zeker dat je een scooter koopt die tip top in orde is. Tweedehands scooters hebben sneller mankementen en daardoor ben je meer geld aan onderhoud en reparaties kwijt.

Betaalmethoden op afbetaling

 • IN3: Je kunt een scooter op afbetaling zonder BKR kiezen. Bij In3 betaal je in drie gelijke termijnen. Je betaalt bovendien geen rente. Kost jouw elektrische scooter bijvoorbeeld €2.000? Dan betaal je de eerste €666 bij aanschaf en betaal je de overige twee termijnen telkens een maand later. De tweede termijn volgt dertig dagen later. Tot slot betaal je het laatste termijn zestig dagen later. Het is dan dus makkelijker, om je scooter aan te schaffen. Je kunt er tenslotte direct op wegrijden.
  Je kunt een scooter afbetalen met In3 via onder andere Voordeelscooters.nl en Fast & Furious Scooters.
 • Klarna: Klarna biedt uitgestelde betalingen aan. Je kunt je scooter een maand na aanschaf betalen. Dit is handig, als je net even niet genoeg geld op je rekening hebt staan, maar je de scooter wel alvast wilt kopen. Daarnaast kun je ook in drie keren een betaling doen. Ook hier komen geen extra kosten bij. Je lost in slechts drie maanden af. Het eerste termijn wordt enkele dagen na aanschaf afgeschreven.
  Je kiest voor Klarna, als betaaloptie bij het uitchecken van de bestelling. Je voert je e-mailadres en geboortedatum in en moet je telefoonnummer bevestigen. Klarna stuurt dan een sms met een verificatienummer. Je kunt je betalingen ook heel eenvoudig via de Klarna-app beheren.
 • Riverty (Afterpay): Met Afterpay kun je veertien dagen later het bedrag betalen. Dit is ideaal, als je even te weinig geld op de bank hebt staan. Je kunt je scooter altijd uitproberen, waar je twee weken de tijd voor krijgt. Ben je tevreden met je elektrische tweewieler? Dan kun je eenvoudig via een acceptmail betalen. Als je voor Afterpay kiest, wordt er een snelle kredietcheck gedaan. Dit is op basis van enkele persoonlijke gegevens.
  Bol.com biedt een vergelijkbare service waarbij je 30 dagen later kunt betalen.
  Betalen voor je scooter via Afterpay is mogelijk via Voordeelscooters.nl.
 • Spraypay: Je kunt met deze betaalmethode de scooter in meerdere maandelijkse termijnen betalen. Je betaalt in 12, 24 of 36 maanden. Wel betaal je 14% rente over je scooter op afbetaling. Je kunt de betaling over enkele jaren verspreiden. Het grote voordeel is dat je een laag maandbedrag hebt, afhankelijk van de aanschafprijs van de scooter. Ook Spraypay voert een snelle kredietcheck uit. Je weet direct of de betaalmethode geaccepteerd wordt.
  Spraypay kun je als betaalmethode kiezen bij het kopen van een scooter via Voordeelscooters.nl.
 • Creditclick: Bij Creditclick kun je ook binnen een half jaar aflossen. De rente bedraagt 10% van de totale prijs. Je kunt zelf je looptijd aangeven. Deze varieert van zes maanden tot vier jaar. Je kunt een elektrische scooter tot €5.500 op afbetaling kopen via Creditclick. Dat is voldoende voor vrijwel alle elektrische scootermerken op de markt.
  Betalen met Creditclick kan via Voordeelscooters.nl.

Scooter kopen met uitgestelde betaling?

Wil je ook een luxe elektrische scooter op afbetaling? Kijk dan nu voor een scooter naar keuze en vraag direct een betaling in termijnen aan, zodat je scooter direct bij je op de stoep staat. Voor het kopen van een scooter met uitgestelde betaling raden we je wel aan om te kiezen voor een gerenommeerde winkel om gedoe achteraf te voorkomen, zoals Voordeelscooters, Fast & Furious Scooters of Bol.com.

Let op! Geld lenen kost geld